Logic Analyzer - med protokol dekodning og protokoll pakke lister, nem at bruge interface. Buy It Now!

Logic Analyzer


  • 16 ~ 32 kanaler, prøvehastighed 200MS / s.
  • Nem at bruge interface.
  • Indbygget protokol dekodning og protokoll pakke liste funktion.
  • Den maksimale datakomprimeringshastighed på 1 million, bruger 1 k hukommelse, svarende til 1 G lagerplads.
  • Hvis du også måler analogt signal, kan du vælge vores blandede signaloscilloskop. Link.

IndexLogic Analyzer Software demonstrationHvad er en Logic Analyzer?

Logiske analysatorer og oscilloskoper er instrumenter til måling af elektroniske signaler. Forskellen er, at et oscilloskop bruges til at måle analoge signaler, mens en logisk analysator bruges til at måle digitale signaler.

Derudover har en logisk analysator flere målekanaler end et oscilloskop (generelt mere end 8). Desuden har en logisk analysator mere hukommelse end et oscilloskop.

Det følgende er en sammenligning af de to instrumenter.

Vare Oscilloskop Logic Analyzer
Målt signal Analog Digital
Channels Less More
Memory Size Smaller Larger

Tidlige logikanalysatorer var store og dyre, hvorfor mange ikke brugte det. USB logiske analysatorer, som blev udviklet senere, var mindre og billigere end de tidligere logiske analysatorer. Dette gjorde gradvis logiske analysatorer mere almindelige.


Hvordan vælger man en logisk analysator?

En god logikanalysator skal opfylde følgende krav:

1.Let at bruge: Ingeniører har tidstryk og kan ikke bruge for meget tid på at lære et nyt værktøj. Således skal en logisk analysator være nem at bruge.

2.Datakomprimeringsfunktion: I mangel af komprimering kan 1 G hukommelse kun optage 5 sekunders signal ved en samplingshastighed på 200 MS / s. Til sammenligning tillader kompressionsfunktionen længere optagetid i de fleste situationer.

3.Busanalysefunktion: En god logikanalysator bør ikke blot være i stand til at analysere bussen, men også have en "protocol packet list" -funktion. "Protokolpakke-listen er en meget nyttig funktion og kan reducere signalanalysetiden.

4.CE og FCC certificeringer: CE og FCC certificering er grundlæggende krav til elektroniske produkter. Hvis et produkt ikke har modtaget disse certificeringer, er det muligvis ikke et pålideligt produkt.Funktionerne i Perytech logikanalysator

Kraftig datakomprimeringsfunktion

Perytechs logiske analysator har en datakomprimeringsfunktion med et maksimalt kompressionsforhold på 1 million. Dette forlænger væsentligt målingstiden.

Princippet om komprimeringstilstand: I den normale tilstand gemmer den logiske analysator alle samplede data i hukommelsen. I komprimeringsfunktionen må du kun optage data, når signalet ændres. Fordi ikke alle signaler ændres i hver prøveudtagningstid, kan kompressionsfunktionen øge optagelsestiden væsentligt.

Et reelt testeksempel, testsignalet er et 100 Hz kloksignal, indstiller hukommelsen til 128 k, indstiller samplingshastigheden til 200 MS / s, en logisk analysator uden komprimeringsfunktion registrerer data for ca. 0,65 ms. Kompressionsforholdet mellem gamle logiske analysatorer er kun 256 og dets optagetid er ca. 167 ms. Perytechs logiske analysator har en maksimal kompression på 2 ^ 20, hvilket er 1 million. Under de samme forhold overstiger optagelsestiden for Perytechs logiske analysator 640.000 ms.

Følgende billede viser optagetiden for tre typer af logiske analysatorer. Logiske analysatorer uden komprimeringsfunktion kræver 128 G hukommelse til optagelse til 640 000 ms under de samme forhold.Hvad er den maksimale optagetid i komprimeringsfunktionen?

Optagetiden i komprimeringsfunktionen er relateret til frekvensen af ​​dataændringer. For eksempel, hvis et signal skifter en gang hver 1 ms, er optagetiden på 8 k memory 8 sekunder.

1 ms * 8000 = 8 s

Faktisk test af komprimeringsfunktionen

Følgende figur viser USB-kommunikationen, når en USB-mus er tilsluttet. Ved en samplingshastighed på 200 MS / s optager 64 k hukommelse i 5.478 sekunder. Uden komprimeringsfunktionen kræver den samme optagetid 1,09 G hukommelse for hver kanal.Følgende billede viser en PLCs RS-232-kommunikation. RS-232 baudrate 19200 kommunikerer ca. en gang hver 240 ms. Logikanalysatorens samplinghastighed var 200 MS / s. Samlet set indspillede 64 k memory for 76,9 sekund. Uden komprimeringsfunktionen ville den samme optagetid kræve 15,38 G hukommelse for hver kanal.
Følgende video er en demonstration af komprimeringsfunktionen:Nem at bruge Interface

Selvom logiske analysatorer er kraftige, bruger mange forskere ikke dem på grund af den betydelige mængde tid, der kræves for at lære at bruge dem. Brugervejledningen til nogle logiske analysatorer overskrider 1000 sider. Ingeniører har ikke så meget tid til at lære at bruge et nyt værktøj.

Ved at forstå brugernes krav udvikler Perytech de logiske analysatorer med den nemmeste at bruge interface. Alle operationer i Perytechs logiske analysator er intuitive, brugerne kan bruge alle funktionerne uden brugsanvisning. Desuden er mange nemme at bruge funktioner udviklet til at give brugerne mulighed for at observere signaler og analysere data.


Forenklet værktøjslinje

Kun de mest brugte funktioner er reserveret i værktøjslinjen for at undgå forvirrende brugere. Ikonerne er enkle og klare, hvilket betyder, at brugerne ikke glemmer, hvordan man bruger enheden, selv efter flere år. De avancerede funktioner er tilgængelige i rullemenuen.Grundlæggende drift kræver kun to trin

TRIN 1: Klik på "Trigger" boksen (på musemarkøren i nedenstående billede) for at indstille trigger tilstanden.

TRIN 2: Tryk på knappen "RUN".Praktisk kanalpanelfunktion

Kanalpanelet på venstre side af skærmen kan bruges til at konfigurere kanaler til måling af signaler. Du kan oprette navne på kanaler og busser, tilføje / fjerne kanaler, kopiere / indsætte kanaler og ændre kanalernes farve. Du kan også vælge dine ønskede kanaler ved at trykke på Ctrl + venstre museknap og derefter gruppere kanalerne i en bus ("Gruppe til bus").Bus Analyse Funktion

Perytechs logiske analysator giver en busafkodningsfunktion, som kan hjælpe brugeren med automatisk at analysere forskellige busværdier. Dette kan spare en betydelig mængde tid. Følgende billede viser en faktisk analyse af I2C-bussen ved hjælp af Perytechs logiske analysator.Følgende billede viser analysen af UART (RS-232) BUS (4 kanaler).Standardbus-dekodningsformatet er i hexadecimale (Hex) -værdier. Du kan også vælge decimaldisplay eller ASCII-format. Det følgende billede er UART-bussen vist i ASCII-format.Desuden har Perytechs logiske analysator en protokolpakkelistefunktion. Denne funktion viser de dekodede pakker i rækkefølge i et vindue. Det er relativt nemt at kontrollere pakketransmissionen, fordi du kan tjekke flere data end bølgeformvisning i et vindue. Følgende figur er et skærmbillede af et vindue, der præsenterer protokollens pakliste over I2C-bussen. Perytech forbedrer løbende den nye busanalysefunktion, du kan til enhver tid dele med os dine krav til den nye busanalysefunktion.En USB pakke liste er vist nedenfor. Når der er en stor mængde data, er det meget nemmere og hurtigere at se på protokollens pakke liste end at se på bølgeform-dekodningen.Protokolpakkelisten kan eksporteres som en tekst (* .txt) eller Excel-fil (* .csv).Andre funktioner
Markørfunktion

Klik på den højre museknap på "linealområdet" (som vist nedenfor) øverst på skærmen, og markørfunktionsmenuen vises. Du kan vælge A og B markører eller gå til A, B og T ("Trigger") markørpositioner. Du kan trække en markør ved at bruge venstre museknap. Når du trækker en markør nær kanten af ​​en bølgeform, vil den automatisk justere sig til kanten, efter at venstreknap er frigivet.Datafiltreringsfunktion

Datafilterfunktionen kan bruges til at filtrere de nødvendige data ud. Følgende billede viser et SPI signal. Da dataintervallet er relativt langt, kan kun en sektion af data observeres i billedet.Her kan vi bruge filterfunktionen og indstille dataudvinding, når aktiveringssignalet (A0) er lavt, som vist i følgende skærmbillede:Efter indstilling af datafiltret præsenteres det målte resultat i de følgende bølgeformer. Når "aktiveringssignalet" er højt, filtreres dataene, hvilket kun efterlader dataene fra lavaktiveringssignalet. Funktionen "Separate Data" bevarer en del af de filtrerede data, som kan bruges til dataseparation. Dette kan være nyttigt til analyse af dataene. Standard er aktiveret, men brugere kan deaktivere denne funktion.Frekvens tæller funktion

Frekvenstællerfunktionen kan vise maksimalt 10 cifre. Den højeste præcision er 0,1 Hz, og den maksimale målbare frekvens er 200 MHz.Data Eksport Funktion

Softwaren tillader eksport af bølgeformdata som tekstfiler, så brugerne kan analysere data eller tillade andre programmer at få adgang til dataene, som vist nedenfor.Protocol Packet Trigger Function

Pakken trig funktion hjælper dig med at finde den pakke, du ønsker. Når denne funktion er aktiveret, indsamler systemet data og kontrollerer pakker, indtil en pakke, du har brug for, vises. Når en pakke vises, stopper systemet indfangning af data og viser pakkedata på skærmen.Synkroniseret Flyt Funktion

Den synkroniserede flytfunktion er nyttig, hvis du vil undersøge forskellene mellem to filer. Åbn to filer og aktiver denne funktion, og brug markøren til at vælge T, A eller B som dit startpunkt. Waveforms af de to filer justeres ved startpunktet, og synkron bevægelse kan zoomes og observeres.Analog Display

Ud over værdier kan bussen også vises i analog form.Perytechs logiske analysator har andre hardwarefunktioner, som introduceres kort nedenfor.

Width Trigger. Udløseren aktiveres, når signalerne er større eller mindre end den indstillede tidsbredde.

Delay Trigger. Udløseren aktiveres, når en indstillet periode er gået, efter at et udløsersignal er blevet detekteret. Udløsningsforsinkelsen bruges til at observere signaler efter udløseren.

Noise Filter. I et støjsvagt miljø kan brugerne bruge hardwarefilterfunktionen til at filtrere ud støj.

Gratis til opgradering. Lifetime gratis software opgradering.Prøv softwaren

Softwaren giver en demonstrationsmodus, så du kan først prøve softwaren uden hardware. Se venligst software download webside. Du er velkommen til at downloade softwaren.

Logisk Analysator Fysisk Udseende

Perytech Logic Analyzers består af en sort aluminiumslegeringscase med en fremragende tekstur. Legeringskassen modtager børstet overfladebehandling for at sikre, at ydersiden er meget trendy. Enheden er lille, let og bekvem at bære.De forreste og bageste paneler er lasergraveret. Dette er ikke kun æstetisk, men har ikke malingsproblemer i fremtiden.Tilbehør: Ekstern boks, Logic-Analyzer, LA-Clips, Clip Line, Disk, USB 2.0-kabel.Hvordan kan vores produkter købes?

Der er fire måder at købe vores produkter på.

1.Køb direkte fra os: Vi accepterer T / T, PayPal og Alipay. Kontakt os direkte. Kontakt os

2.Køb fra dine lokale forhandlere: Du kan søge efter forhandlere i nærheden af ​​dig og købe hos dem. Link

3.eBay: Vi har også en eBay butik. Du er velkommen til at besøge vores eBay butik. eBay butik

4.Amazon: Du kan også købe vores produkter via Amazon. Du er velkommen til at besøge vores Amazon butik. Amazon butik.Specifikationstabel

Model PLA-32128 PLA-321M PLA-322M
Channels 32 32 32
Memory Depth
(Per Channel)
128k 1M 2M
Compress Mode
Max Equal Depth
128G 1T 2T
Compress Mode
Max Record Time(Sec)
640 5000 10000
Max Sample Rate 200MS/s
Bandwidth 100MHz
Max Compression
Ratio
2^20(More than 1 million)
Available Channels
for Compression
16
Noise Filter Support hardware glitch filter with 1 or 2 sampling width
Trigger Type Rising Edge, Failing Edge, Either Edge, High, Low, None
Width Trigger Support trigger condition that signal is greater than or less than
specific Width Time
Trigger Position Trigger position can be adjusted for occupying 10% to 90% of memory,
and the default value is 10%
Trigger Voltage Range +6V ~ -6V
Trigger Voltage Resolution 0.1V
Max Input Voltage ±30V
Protocol Decode I2C, SPI, UART, I2S, PS2, 1-Wire, USB 1.1, S/PDIF, SD 1.1/2.0, CAN Bus,
Lin Bus,3-Wire, Microwire, SSI, Miller, Manchester, SM Bus, PM Bus, Modbus,
Jtag, DMX512, LPC, SWD, HDLC, RC-5, ESPI, Wiegand, QI, HDMI CEC,
MII/RMII/GMII, DALI, GPIB, UNI/O, MIDI, FlexRay, (be on the increase)
Software Upgrade Free
OS Support Windows XP / Vista / Windows 7 /
Windows 8.1 (32 & 64) / Windows 10 (32 & 64)
Interface USB 2.0
Power Source USB(DC 5V, 500mA)
Dimension 134 x 89 x 24(mm)
Weight 220g
Warranty 3 yearsProduktet har bestået CE & FCC certificering.