Logic Analyzer - cu decodificare protocol și liste de pachete de protocol, ușor de utilizat interfață. Buy It Now!

Logic Analyzer


  • 16 ~ 32 canale, rată de eșantionare 200MS / s.
  • Interfață ușor de utilizat.
  • Funcția de decodificare a protocolului încorporat și funcția listei de pachete de protocol.
  • Rata maximă de comprimare a datelor de 1 milion, utilizează 1 k memorie, echivalent cu 1 G de stocare.
  • Dacă doriți să măsurați și semnalul analogic, puteți alege osciloscopul cu semnal mixt. Link.

IndexLogic Analyzer Demonstrarea software-uluiCe este un analizor logic?

Analizoarele și osciloscoapele logice sunt instrumente utilizate pentru măsurarea semnalelor electronice. Diferența este că un osciloscop este utilizat pentru a măsura semnalele analogice, în timp ce un analizor logic este utilizat pentru măsurarea semnalelor digitale.

În plus, un analizor logic are mai multe canale de măsurare decât un osciloscop (în general, mai mult de 8). Mai mult, un analizor logic are mai multă memorie decât un osciloscop.

Următoarea este o comparație a celor două instrumente.

Articol osciloscop Logic Analyzer
Semnalul măsurat Analog Digital
Channels Less More
Memory Size Smaller Larger

Analizatorii de logică timpurii erau mari și scumpe, motiv pentru care mulți oameni nu au folosit-o. Analizoarele logice USB, care au fost dezvoltate ulterior, au fost mai mici și mai ieftine decât analizoarele logice anterioare. Acest lucru a făcut treptat analiștii de logică mai obișnuiți.


Cum de a alege un analizor logic?

Un analizor logic bun trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

1.Ușor de utilizat: inginerii au presiune de timp și nu pot petrece prea mult timp învățând un nou instrument. Astfel, un analizor logic trebuie să fie ușor de utilizat.

2.Funcția de comprimare a datelor: în absența compresiei, 1G de memorie poate înregistra doar 5 secunde semnal la o rată de eșantionare de 200 MS / s. Prin comparație, funcția de compresie permite mai mult timp de înregistrare în majoritatea situațiilor.

3.Funcția de: analiză a busului Lista de pachete de protocol este o funcție foarte utilă și poate reduce timpul de analiză a semnalului.

4.Certificări CE și FCC: CE și FCC sunt cerințe de bază pentru produsele electronice. Dacă un produs nu a primit aceste certificări, atunci nu poate fi un produs fiabil.Caracteristicile analizorului logic Perytech

Funcția de compresie puternică a datelor

Analizorul logic al Perytech are o funcție de comprimare a datelor cu un raport maxim de compresie de 1 milion. Acest lucru prelungește substanțial timpul de măsurare.

Principiul modului de comprimare: în modul normal, analizorul logic salvează toate datele eșantionate din memorie. În modul de comprimare, se înregistrează numai date când se schimbă semnalul. Deoarece nu se schimbă toate semnalele în fiecare moment de eșantionare, funcția de comprimare poate crește în mod substanțial timpul de înregistrare.

Un exemplu de test real, semnalul de testare este un semnal de ceas de 100 Hz, setarea memoriei la 128k, setarea ratei de eșantionare la 200 MS / s, un analizor logic fără date de înregistrare a funcției de comprimare pentru aproximativ 0,65 ms. Raportul de compresie al analiștilor logici vechi este de numai 256, iar timpul de înregistrare este de aproximativ 167 ms. Analizorul logic al Perytech are o comprimare maximă de 2 ^ 20, care este de 1 milion. În aceleași condiții, timpul de înregistrare pentru analizorul logic al Perytech depășește 640.000 ms.

Figura următoare prezintă timpul de înregistrare pentru trei tipuri de analizoare logice. Analizoarele logice fără funcție de compresie necesită 128 G de memorie pentru înregistrare pentru 640.000 ms în aceleași condiții.Care este timpul maxim de înregistrare în modul de comprimare?

Timpul de înregistrare în modul de comprimare este legat de frecvența schimbărilor de date. De exemplu, dacă un semnal se schimbă o dată la 1 ms, timpul de înregistrare a memoriei de 8k este de 8 secunde.

1 ms * 8000 = 8 s

Testarea efectivă a modului de comprimare

Următoarea figură arată comunicarea USB atunci când un mouse USB este conectat. La o rată de eșantionare de 200 MS / s, 64 k de memorie înregistrează timp de 5.478 secunde. Fără modul de compresie, același timp de înregistrare necesită 1,09 G de memorie pentru fiecare canal.Următoarea imagine prezintă comunicarea RS-232 a unui PLC. Rata baud RS-232 de 19200 comunică aproximativ o dată la fiecare 240 ms. Rata de eșantionare a analizorului logic a fost de 200 MS / s. În ansamblu, 64 K de memorie înregistrate pentru 76,9 secunde. Fără modul de compresie, același timp de înregistrare ar necesita 15,38 G de memorie pentru fiecare canal.
Următorul videoclip este o demonstrație a modului de comprimare:Interfață ușor de utilizat

Deși analizorii logici sunt puternici, mulți cercetători nu le folosesc din cauza timpului considerabil necesar pentru a învăța cum să le folosiți. Manualele de utilizare ale unor analizoare logice depășesc 1000 de pagini. Inginerii nu au prea mult timp să învețe cum să folosească un nou instrument.

Prin înțelegerea cerințelor utilizatorilor, Perytech dezvoltă analizoarele logice cu interfața cea mai ușoară de utilizat. Toate operațiunile analizorului logic al lui Perytech sunt intuitive, utilizatorii să utilizeze toate funcțiile fără succes fără manualul de utilizare. Mai mult, multe funcții ușor de utilizat au fost dezvoltate pentru a permite utilizatorilor să observe semnalele și să analizeze datele.


Bara de instrumente simplificată

Doar cele mai frecvent utilizate funcții sunt rezervate în bara de instrumente pentru a evita confuzia utilizatorilor. Pictogramele sunt simple și clare, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu vor uita cum să utilizeze dispozitivul, chiar și după câțiva ani. Funcțiile avansate sunt disponibile în meniul derulant.Operația de bază necesită doar doi pași

PASUL 1: Faceți clic pe caseta "Trigger" (pe cursorul mouse-ului din imaginea de mai jos) pentru a seta condiția de declanșare.

PASUL 2: Apăsați butonul "RUN".Funcție plăcută a canalului canalului

Panoul canal din partea stângă a ecranului poate fi utilizat pentru configurarea canalelor pentru măsurarea semnalelor. Puteți seta numele canalelor și autobuzelor, adăuga / elimina canalele, copia / lipiți canalele și modificați culoarea canalelor. De asemenea, puteți selecta canalele necesare apăsând Ctrl + butonul stâng al mouse-ului și apoi grupați canalele într-o singură magistrală ("Group Into Bus").Funcția de analiză a autobuzelor

Analizorul logic al Perytech oferă o funcție de decodare a autobuzului care poate ajuta utilizatorul să analizeze automat valorile diferite ale magistralei. Acest lucru poate salva o cantitate substanțială de timp. Următoarea imagine prezintă o analiză reală a magistralei I2C utilizând analizorul logic al lui Perytech.Următoarea imagine arată analiza BUS-ului UART (RS-232) (4 canale).Formatul implicit de decodare a busului este în valori hexazecimale (Hex). De asemenea, puteți alege afișarea zecimală sau formatul ASCII. Următoarea imagine este magistrala UART prezentată în formatul ASCII.Mai mult, analizorul logic al Perytech are o funcție de listă de pachete de protocol. Această funcție afișează secvențial pachetele decodificate într-o singură fereastră. Este relativ ușor să verificați transmisia de pachete deoarece puteți verifica mai multe date decât vizualizarea formei de undă într-o singură fereastră. Figura următoare este o captură de ecran a unei ferestre care prezintă lista de pachete de protocol a magistralei I2C. Perytech îmbunătățește continuu noua funcție de analiză a magistralei, puteți să vă împărtășim oricând cerințele dvs. pentru noua funcție de analiză a magistralei.O listă de pachete USB este prezentată mai jos. Atunci când există o cantitate mare de date, căutarea în lista de pachete de protocol este mult mai ușoară și mai rapidă decât privirea la decodarea formei de undă.Lista de pachete de protocol poate fi exportată ca text (* .txt) sau fișier Excel (* .csv).Alte funcții
Funcția Cursor

Faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului pe "zona de riglă" (după cum se arată mai jos) în partea de sus a ecranului și va apărea meniul funcției cursorului. Puteți selecta cursoarele A și B sau puteți trece la pozițiile cursorului A, B și T ("Trigger"). Puteți trage un cursor utilizând butonul stâng al mouse-ului. Când trageți un cursor lângă marginea unei forme de undă, acesta va alinia automat marginea după eliberarea butonului stâng.Funcția Filtru de date

Funcția de filtrare a datelor poate fi utilizată pentru filtrarea datelor solicitate. Următoarea imagine afișează un semnal SPI. Deoarece intervalul de date este relativ lung, în imagine poate fi observată o singură secțiune de date.Aici putem folosi funcția de filtrare și setăm extragerea datelor când semnalul de activare (A0) este scăzut, așa cum se arată în următoarea imagine:După setarea filtrului de date, rezultatul măsurat este prezentat în următoarele forme de undă. Când semnalul de activare este ridicat, datele sunt filtrate, lăsând doar datele de la semnalul de activare redusă. Funcția "Date separate" păstrează o parte din datele filtrate, care pot fi utilizate pentru separarea datelor. Acest lucru poate fi util pentru analizarea datelor. Implicit este activat, dar utilizatorii pot dezactiva această funcție.Frecvență Counter Funcția

Funcția de citire a frecvenței poate prezenta maximum 10 cifre. Cea mai mare precizie este de 0,1 Hz, iar frecvența maximă măsurată este de 200 MHz.Funcția de export de date

Software-ul permite exportul datelor de undă ca fișiere text, astfel încât utilizatorii să poată analiza datele sau să permită altor programe să acceseze datele, după cum se arată mai jos.Protocol funcția Trigger Packet

Funcția trig trigger vă ajută să găsiți pachetul dorit. Când această funcție este activată, sistemul captează date și verifică pachetele până apare un pachet de care aveți nevoie. Când apare un pachet, sistemul oprește capturarea datelor și afișează datele de pachete de pe ecran.Funcția de mutare sincronizată

Funcția de mutare sincronizată este utilă dacă doriți să examinați diferențele dintre două fișiere. Deschideți două fișiere și activați această funcție, apoi utilizați cursorul pentru a selecta marca T, A sau B ca punct de pornire. Formatele de undă ale celor două fișiere se aliniază la punctul de pornire, iar mișcarea sincronă poate fi mărită și observată.Afișaj analogic

Pe lângă valori, magistrala poate fi afișată și în formă analogică.Analizorul logic al Perytech are alte funcții hardware, care sunt prezentate pe scurt în cele ce urmează.

Width Trigger. Declanșatorul este activat când semnalele sunt mai mari sau mai mici decât lățimea de timp stabilită.

Delay Trigger. Declanșatorul este activat când o perioadă stabilită a trecut după ce a fost detectat un semnal de declanșare. Întârzierea de declanșare este utilizată pentru a observa semnale după declanșator.

Noise Filter. Într-un mediu cu zgomot ridicat, utilizatorii pot folosi funcția de filtru hardware pentru a filtra zgomotul.

Gratuit pentru upgrade. Software-ul gratuit pentru upgrade-ul gratuit.Încercați software-ul

Software-ul oferă un mod demonstrativ, astfel încât să puteți încerca mai întâi programul fără hardware. Consultați pagina de descărcare a software-ului. Sunteți bineveniți să descărcați software-ul.

Aspect fizic al analizorului logic

Analizatoarele logice Perytech cuprind un caz de aliaj de aluminiu negru cu o textura excelenta. Cazul din aliaj primește tratament de suprafață periat pentru a asigura că exteriorul este foarte trendy. Dispozitivul este mic, ușor și ușor de transportat.Panourile frontale și posterioare sunt gravate cu laser. Acest lucru nu este numai estetic, dar nu are probleme de peeling în viitor.Accesorii: Cutie externă, Logic-Analyzer, Clips LA, Clip Line, disc, cablu USB 2.0.Cum pot fi achiziționate produsele noastre?

Există patru modalități de a achiziționa produsele noastre.

1.Achiziționați direct de la noi: Acceptăm T / T, PayPal și Alipay. Contactați-ne direct. Contacteaza-ne

2.Achiziționați de la dealerii locali: puteți căuta dealeri din apropierea dvs. și puteți achiziționa de la ei. Legătură

3.eBay: Avem de asemenea un magazin eBay. Simțiți-vă liber să vizitați magazinul nostru eBay. eBay magazin

4.Amazon: De asemenea, puteți achiziționa produsele noastre prin Amazon. Simțiți-vă liber să vizitați magazinul Amazon. Magazin Amazon.Tabel de specificații

Model PLA-32128 PLA-321M PLA-322M
Channels 32 32 32
Memory Depth
(Per Channel)
128k 1M 2M
Compress Mode
Max Equal Depth
128G 1T 2T
Compress Mode
Max Record Time(Sec)
640 5000 10000
Max Sample Rate 200MS/s
Bandwidth 100MHz
Max Compression
Ratio
2^20(More than 1 million)
Available Channels
for Compression
16
Noise Filter Support hardware glitch filter with 1 or 2 sampling width
Trigger Type Rising Edge, Failing Edge, Either Edge, High, Low, None
Width Trigger Support trigger condition that signal is greater than or less than
specific Width Time
Trigger Position Trigger position can be adjusted for occupying 10% to 90% of memory,
and the default value is 10%
Trigger Voltage Range +6V ~ -6V
Trigger Voltage Resolution 0.1V
Max Input Voltage ±30V
Protocol Decode I2C, SPI, UART, I2S, PS2, 1-Wire, USB 1.1, S/PDIF, SD 1.1/2.0, CAN Bus,
Lin Bus,3-Wire, Microwire, SSI, Miller, Manchester, SM Bus, PM Bus, Modbus,
Jtag, DMX512, LPC, SWD, HDLC, RC-5, ESPI, Wiegand, QI, HDMI CEC,
MII/RMII/GMII, DALI, GPIB, UNI/O, MIDI, FlexRay, (be on the increase)
Software Upgrade Free
OS Support Windows XP / Vista / Windows 7 /
Windows 8.1 (32 & 64) / Windows 10 (32 & 64)
Interface USB 2.0
Power Source USB(DC 5V, 500mA)
Dimension 134 x 89 x 24(mm)
Weight 220g
Warranty 3 yearsProdusul a trecut certificarea CE & FCC.